Курочка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
675 Курочка фарширована
Фото - Курочка фарширована
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Яйце перепелине 20 шт.
  • Булка
  • Вершки
  • Печериці 0.5 кг
  • Сіль
  • Спеції
  • Зелень
  • Сир твердий
  • Майонез

Курочка фарширована інгредієнти Із курки обережно зняти шкіру, залишаючи недоторканими тільки крильця і гомілки. Все відокремлене м'ясо відкласти, воно знадобиться для фаршу.
Гриби відварити, обсмажити. Усе м'ясо, яке відокремили від курки, відокремити від кісток, де треба і подрібнити у блендері (або м'ясорубці) + обсмажені гриби + розмочена булка + вершки + зелень. У фарш додати сіль, спеції.
Обрізану "курку" розкласти на столі і зверху викласти фарш, по всьому фаршу - варені перепелині яйця.
Курочку згорнути і обережно зшити нитками по всій довжині.
Загорнути у фольгу і відправити у духовку приблизно на годину при температурі близько 200°С.
Потім зняти фольгу, змастити курку майонезом, посипати зверху тертим сиром і зеленню. Відправити у духовку хвилин на 30, щоб сир розплавився і курочка придбала золотистий колір.
Потім розрізати на частини і подати до столу.

Как приготовить летний салат: салат радичио рецепты.

Первые кадры: первые блюда рецепт с фото.

Полезные свойства череды - изысканные рецепты французской кухни.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома