Курочка фарширована
- Курка 1.5 кг
- Яйце перепелине 20 шт.
- Булка
- Вершки
- Печериці 0.5 кг
- Сіль
- Спеції
- Зелень
- Сир твердий
- Майонез
Із курки обережно зняти шкіру, залишаючи недоторканими тільки крильця і гомілки. Все відокремлене м'ясо відкласти, воно знадобиться для фаршу.
Гриби відварити, обсмажити. Усе м'ясо, яке відокремили від курки, відокремити від кісток, де треба і подрібнити у блендері (або м'ясорубці) + обсмажені гриби + розмочена булка + вершки + зелень. У фарш додати сіль, спеції.
Обрізану "курку" розкласти на столі і зверху викласти фарш, по всьому фаршу - варені перепелині яйця.
Курочку згорнути і обережно зшити нитками по всій довжині.
Загорнути у фольгу і відправити у духовку приблизно на годину при температурі близько 200°С.
Потім зняти фольгу, змастити курку майонезом, посипати зверху тертим сиром і зеленню. Відправити у духовку хвилин на 30, щоб сир розплавився і курочка придбала золотистий колір.
Потім розрізати на частини і подати до столу.
Как приготовить летний салат: салат радичио рецепты.
Первые кадры: первые блюда рецепт с фото.
Полезные свойства череды - изысканные рецепты французской кухни.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter