Курочка фарширована
- Курка 1.3 шт.
- Селера 3 шт.
- Горошок консервований 1 бан.
- Яйце 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль, спеції
Відокремити акуратно шкірку від курочки, залишивши цілі крильця і ніжки. Відокремити м’ясо від кісток і нарізати невеликими шматочками.
Нарізати кубиками селеру.
Подрібнити зелень.
Додати яйце.
Додати 2 ст. л. борошна.
Додати горошок, зливши рідину.
Посолити, додати спеції, перемішати.
Нафарширувати шкіру, закріпити зубочисткою отвори і дірки.
Покласти у посудину для запікання і відправити у розігріту до 200°С духовку на 50 хвилин. Щойно курочка підрум’яниться, вийняти.
Введение салата мясной. Салаты мясные блюда.
Салат белочка рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Приготовления: салат из брокколи рецепты.
Готовим со вкусом - украинская выпечка рецепты с фото.
Приготовление Яблочного штруделя с ванильным соусом. Как готовить Яблочный штрудель.
Самый лучший кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter