Курочка фарширована
- Курка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова
- Соус соєвий 0.25 скл.
- Гриби опеньки 200 г
- Сіль
- Печінка 300 г
- Майонез 0.5 скл.
- Гірчиця 0.25 скл.
- Вода 50 г
- Гриби (опеньки) 200 г
- Сіль
- Приправа (італійські трави)
- Крупа гречана (варена)
Вимити курочку, обсушити, видалити реберні кісточки, намагаючись не пошкодити шкіру.
Приготувати соус: 1/2 майонезу, 1/4 гірчиці, 1/4 соєвого соусу, сіль, італійські трави.
Обмазати курочку соусом і залишити на 20 хвилин.
Порізати цибулю, обсмажити на оливковій олії, додати гриби, тушкувати до готовності.
Додати до грибів дрібно нарізану печінку і смажити додавши трохи олії та води (50 г).
Коли вода википить і печінка підсмажиться, додати готову гречку.
Посолити. Дати охолонути.
Начинити курочку і зашити білою ниткою.
У форму укласти фольгу розміром більше, ніж власне форма.
Зверху укласти курочку, змастити залишком соусу.
Поставити у духовку приблизно на 30-40 хвилин.
Готовим со вкусом - мясные салаты рецепты.
рецепт вкусной домашней колбасы
Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Домашняя еда в пакетиках - рецепты пудингов для детей.
Рецепты вкуснейших десертов - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter