Курочка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
579 Курочка фарширована
Фото - Курочка фарширована
інгредієнти:
  • Курка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова
  • Соус соєвий 0.25 скл.
  • Гриби опеньки 200 г
  • Сіль
  • Печінка 300 г
  • Майонез 0.5 скл.
  • Гірчиця 0.25 скл.
  • Вода 50 г
  • Гриби (опеньки) 200 г
  • Сіль
  • Приправа (італійські трави)
  • Крупа гречана (варена)

Курочка Фарширована інгредієнти

Вимити курочку, обсушити, видалити реберні кісточки, намагаючись не пошкодити шкіру.

Приготувати соус: 1/2 майонезу, 1/4 гірчиці, 1/4 соєвого соусу, сіль, італійські трави.

Обмазати курочку соусом і залишити на 20 хвилин.

Порізати цибулю, обсмажити на оливковій олії, додати гриби, тушкувати до готовності.

Додати до грибів дрібно нарізану печінку і смажити додавши трохи олії та води (50 г).

Коли вода википить і печінка підсмажиться, додати готову гречку.

Посолити. Дати охолонути.

Начинити курочку і зашити білою ниткою.

У форму укласти фольгу розміром більше, ніж власне форма.

Зверху укласти курочку, змастити залишком соусу.

Поставити у духовку приблизно на 30-40 хвилин.


Готовим со вкусом - мясные салаты рецепты.

рецепт вкусной домашней колбасы

Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Домашняя еда в пакетиках - рецепты пудингов для детей.

Рецепты вкуснейших десертов - простые рецепты десертов без выпечки с фото.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты