Курочка "Чубарочка"
- Курка 2 кг
- Соєвий соус
- Майонез
- Гірчиця
- Мед
- Приправа (Середземноморські трави)
- Паприка мелена
- Базилік сушений
- Карі
- Лимон
- Часник
- Перець чилі мелений
Курочку нашпигувати часником.
У шприц набрати соєвий соус і зробити курочці ін’єкції. Наколоти по всій тушці.
Змішати мед і гірчицю. Туди ж додати всі спеції: трави, карі, перець, базилік, паприку, лимонний сік, соєвий соус, майонез. Все добре вимішати.
Курку обмазати отриманою сумішшю.
Укласти у поліетиленовий пакет. Прибрати у холодильник і залишити маринуватися на кілька годин (можна на ніч).
Дістати курочку із пакету, укласти на деко і запікати до рум'яної скоринки.
Заправка для фруктового салата. Греческий салат с йогуртовой заправкой.
Рецепт салата с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Суши-бар СуВокШи: пицца картинки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торты без выпечки рецепты с фото. Рецепты здоровой выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter