Курочка "четвертого рівня"
- Курка 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Перець болгарський 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Дим рідкий 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 50 мл
- Майонез 4 ст.л.
- Гірчиця (французька зерниста) 2 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Спеції (базилік, орегано, французькі трави, кмин, гірчиця суха зерниста, приправа для курки)
- Сіль, перець
Приготувати маринад: орегано, базилік, бальзамічний оцет, рідкий дим, кмин, гірчиця французька зерниста, майонез, приправа для курки. Курку помити, висушити, рясно намазати маринадом і залишити на 30 хв.
Приготувати маринад для овочів: мед, майонез, орегано, базилік, гірчиця французька зерниста, гірчиця суха зерниста, французькі трави, часник, сіль. Овочі нарізати скибочками і замаринувати.
Курочку насадити на підставку, овочі викласти на змащене олією деко і в духовку на 1,5-2 години при температурі 160-180 градусів. Іноді помішувати овочі.
Після закінчення готування, дістати курочку, обробити її порційно, викласти овочі, прикрасити маринованими огірками.
Кексы с грушей рецептыРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты первых блюд с фотоКулинарные рецепты
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салат язык рецепт. Рецепты салатов на англ. языке.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
История макового торта. Рецепт приготовления торта маковое наслаждение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter