Курочка "четвертого рівня"

ДРУГІ СТРАВИ
663 Курочка "четвертого рівня"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Картопля 1 кг
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Дим рідкий 2 ст.л.
  • Оцет бальзамічний 50 мл
  • Майонез 4 ст.л.
  • Гірчиця (французька зерниста) 2 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.
  • Спеції (базилік, орегано, французькі трави, кмин, гірчиця суха зерниста, приправа для курки)
  • Сіль, перець

Курочка

Курочка Приготувати маринад: орегано, базилік, бальзамічний оцет, рідкий дим, кмин, гірчиця французька зерниста, майонез, приправа для курки. Курку помити, висушити, рясно намазати маринадом і залишити на 30 хв.

фото Курочка Приготувати маринад для овочів: мед, майонез, орегано, базилік, гірчиця французька зерниста, гірчиця суха зерниста, французькі трави, часник, сіль. Овочі нарізати скибочками і замаринувати. 

 

Курочка Курочку насадити на підставку, овочі викласти на змащене олією деко і в духовку на 1,5-2 години при температурі 160-180 градусів. Іноді помішувати овочі.

Курочка Після закінчення готування, дістати курочку, обробити її порційно, викласти овочі, прикрасити маринованими огірками.

 

 

Кексы с грушей рецептыРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты первых блюд с фотоКулинарные рецепты

recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт вкусной домашней колбасы.

Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Салат язык рецепт. Рецепты салатов на англ. языке.

Вкусные Рецепты В Мультиварке: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.

История макового торта. Рецепт приготовления торта маковое наслаждение.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter