Курочка "Червона шапочка"

ДРУГІ СТРАВИ
634 Курочка "Червона шапочка"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Стегенце куряче 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Пюре яблучне 100 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Часник 5 зуб.
  • Олія
  • Зелень 0.5 пуч.
  • Сир твердий 100 г
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець

Курочка Цибулю очистити і нарізати дрібно ножем, а потім обсмажити до легкої золотистості на розігрітій сковорідці.

Курочка Буряк очистити і натерти на крупній тертці, додати до цибулі і обсмажити, постійно помішуючи, хвилин 5-7.

фото Курочка Приправити сіллю, перцем.

Курочка Часник подрібнити ножем і змішати зі сметаною, яйцем і яблучним пюре. Все це злегка збити віночком.

Курочка Кожен шматочок курочки помити, обсушити, розрізати на дві частини і щільно скласти у невелику форму для випікання.

Курочка Викласти на курочку бурякову засмажку.

Курочка Полити сметанно-яблучним соусом, посипати дрібно січеною зеленню.

Курочка Зверху викласти тоненькі пластинки сиру або можна сир потерти на крупній тертці.

Курочка Відправити у духовку готуватися десь на годину. Щоб сирна скоринка не підгоріла, можна форму прикрити фольгою.

Курочка Готову курочку розкласти по тарілочках, додати трохи свіжих овочів.

 

Секрет свежих продуктов здесь: консервация овощей.

салат с жареными грибами

www.recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Яблочный штрудель из лаваша рецепт с фотояблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter