Курочка "Червона шапочка"
- Стегенце куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Пюре яблучне 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана 1 скл.
- Часник 5 зуб.
- Олія
- Зелень 0.5 пуч.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Цукор
- Перець
Цибулю очистити і нарізати дрібно ножем, а потім обсмажити до легкої золотистості на розігрітій сковорідці.
Буряк очистити і натерти на крупній тертці, додати до цибулі і обсмажити, постійно помішуючи, хвилин 5-7.
Приправити сіллю, перцем.
Часник подрібнити ножем і змішати зі сметаною, яйцем і яблучним пюре. Все це злегка збити віночком.
Кожен шматочок курочки помити, обсушити, розрізати на дві частини і щільно скласти у невелику форму для випікання.
Викласти на курочку бурякову засмажку.
Полити сметанно-яблучним соусом, посипати дрібно січеною зеленню.
Зверху викласти тоненькі пластинки сиру або можна сир потерти на крупній тертці.
Відправити у духовку готуватися десь на годину. Щоб сирна скоринка не підгоріла, можна форму прикрити фольгою.
Готову курочку розкласти по тарілочках, додати трохи свіжих овочів.
Секрет свежих продуктов здесь: консервация овощей.
www.recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Яблочный штрудель из лаваша рецепт с фотояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter