Курочка Арнетта
721
інгредієнти:
- Рис (круглий) 1 скл.
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горошок зелeний (консервований) 1 бан.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Карі 0.5 ч.л.
Рис відварити з куркумою і карі.
Цибулю і часник дрібно порізати, моркву нашаткувати соломкою, всe обсмажити до напівготовності. Потім додати дрібно порізану кубиками грудку, посолити, смажити хвилин 10. Додати томатну пасту, зелений горошок, трохи води, тушкувати 15 хвилин.
Рис викласти по колу, у центрі помістити курку з овочами, по краях - зелений горошок, зверху посипати зеленню. Можна посипати черемшою.
Рецепты приготовления плова. Рецепт узбекского приготовления плова.
Дамский салат рецепт каперсы здесь
Мультиварка Philips - рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі