Курочка "Апетитна"

ДРУГІ СТРАВИ
744 Курочка "Апетитна"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Грудка куряча 3 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Базилік 1 ст.л.
  • Петрушка
  • Кріп (гілочки) 4 шт.
  • Часник 16 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Оцет
  • Вода

Курочка Грудку розрізати на 2 або 3 частини (залежно від розміру) і укласти на тарілку.

Додати два крупно порізані помідори і 4 зуб. часнику, цибулю - кільцями, всі приправи і посолити.

Оцет розвести у воді, щоб кислинка трохи відчувалася, і залити курку. Все добре перемішати, спробувати на сіль. Якщо не вистачає, досолити.

Розсіл повинен бути трохи солонішим, ніж потрібна курка.

Залишити маринуватися години на 2.

Курочка Приготувати начинку.

Три помідори розрізати на 4 частини. 12 зуб. часнику розрізати навпіл.

У грудях є кишенька і її дуже зручно фарширувати.

Узяти частину грудки і укласти в кишеньку шматочок помідора й 2 шматочки часнику.

фото Курочка Нафаршировану курочку викласти на барбекю.

Можна покласти туди маленькі картоплини.

Курочка Готувати 30-40 хвилин.

Курочка Можна посипати готову страву дрібно нарізаною зеленню.

 

 

Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

Рецепты пасхи творожнойРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Как приготовить вкусный шашлык - новогодние праздничные блюда.

Рецепт пасхиРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter