Курочка "Апетитна"
- Грудка куряча 3 шт.
- Помідор 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік 1 ст.л.
- Петрушка
- Кріп (гілочки) 4 шт.
- Часник 16 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Оцет
- Вода
Грудку розрізати на 2 або 3 частини (залежно від розміру) і укласти на тарілку.
Додати два крупно порізані помідори і 4 зуб. часнику, цибулю - кільцями, всі приправи і посолити.
Оцет розвести у воді, щоб кислинка трохи відчувалася, і залити курку. Все добре перемішати, спробувати на сіль. Якщо не вистачає, досолити.
Розсіл повинен бути трохи солонішим, ніж потрібна курка.
Залишити маринуватися години на 2.
Приготувати начинку.
Три помідори розрізати на 4 частини. 12 зуб. часнику розрізати навпіл.
У грудях є кишенька і її дуже зручно фарширувати.
Узяти частину грудки і укласти в кишеньку шматочок помідора й 2 шматочки часнику.
Нафаршировану курочку викласти на барбекю.
Можна покласти туди маленькі картоплини.
Готувати 30-40 хвилин.
Можна посипати готову страву дрібно нарізаною зеленню.
Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
Рецепты пасхи творожнойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние праздничные блюда.
Рецепт пасхиРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter