Курочка "7 копійок"
738
інгредієнти:
- Куркa (стегно)
- Сіль 1 кг
Kурячу тушку вимити, обсушити рушником.
У глибоку сковороду висипати сіль, зверху покласти пташку, поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 60 хвилин.
Через годину виходить ніжна курочка із хрусткою скоринкою.
Салат з свинячим язикомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов - рецепт торт спартак. Спартак в магазине LAMODA.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі