Курочка
- Філе куряче 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб (білий) 90 г
- Ананас (консервований) 150 г
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний 1 ч.л.
Курку подрібнити із цибулею у м'ясорубці.
Хліб замочити у воді, віджати і теж змолоти.
Цибулево-курячу суміш подрібнити у блендері до стану пюре.
До фаршу додати яйця і хліб, сіль і перець.
Порізати ананаси на маленькі шматочки і також відправити у фарш, гарно перемішати, збиваючи руками, для потрапляння повітря.
Готовий фарш викласти у порційні формочки, присипані сухарями, і відправити у духовку на 45 хв при 180 градусах.
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Маркетинговые иследования заправок для салатов. Уксус как заправка для салатов.
Поможем выйти замуж в Германию - новогодний кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Салаты и закуски: салаты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Торт наполеон по рецепту французских поваров. Рецепт торт наполеон i.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter