Курочка

ДРУГІ СТРАВИ
808 Курочка
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курча 1300 г
  • Шампанське (напівсолодке) 350 мл
  • Картопля 400 г
  • Сіль
  • Перець мелений чорний

фото

Курча посолити, поперчити, покласти в емальовану ємність, залити шампанським (кімнатної температури), накрити кришкою (придавити кришкою, щоб "затріщали кісточки").

Маринувати від 3 до 5 годин.
Курча "посадити" на вогнетривку ємність (склянку), наповнену водою, "поставити" курча на сковорідку або деко, у сковорідку (деко) покласти картоплю, посолити, поперчити, налити води (1 см),
Смажити у розігрітій до 220-230°C духовці 50 хвилин.

Торт грильяжный в домашних условияхТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

салат мимоза рыба

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter