Курочка
812
інгредієнти:
- Курча 1300 г
- Шампанське (напівсолодке) 350 мл
- Картопля 400 г
- Сіль
- Перець мелений чорний
Курча посолити, поперчити, покласти в емальовану ємність, залити шампанським (кімнатної температури), накрити кришкою (придавити кришкою, щоб "затріщали кісточки").
Маринувати від 3 до 5 годин.
Курча "посадити" на вогнетривку ємність (склянку), наповнену водою, "поставити" курча на сковорідку або деко, у сковорідку (деко) покласти картоплю, посолити, поперчити, налити води (1 см),
Смажити у розігрітій до 220-230°C духовці 50 хвилин.
Торт грильяжный в домашних условияхТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі