Курочка
- Грудка куряча 2 шт.
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий 200 г
- Ковбаса (сервелат) 80 г
- Соус (для курки)
- Спеції (сіль, перець)
Деко застелити фольгою.
Картоплю почистити, помити і нарізати на четвертинки.
Цибулю почистити, помити і нарізати півкільцями, підсолити, поперчити і викласти на деко.
Помити і нарізати помідор, посолити картоплю.
Грудки промити, розрізати навпіл і зробити у них надрізи.
Гарно змастити соусом.
Нарізати сир і сервелат скибочками.
Укласти у кишеньки на грудках.
Грудки з начинкою викласти на цибулю і картоплю так, щоб було зручно обсмажувати.
Поперчити і посолити злегка.
Решту сиру викласти на картоплю.
Поставити у духову шафу на 1 годину 15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Подавати гарячим.
Рыбная Икра - Цены на Рынке - оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Рецепты на праздничный стол: праздничные рецепты новогодние рецепты.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.ua рецепты салаты из коктейля морепродуктов
Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter