Курочка "40 зубчиків часнику"

ДРУГІ СТРАВИ
656 Курочка "40 зубчиків часнику"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Зелень
  • Курка 1.5 кг
  • Часник 25 зуб.
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Курочка Зелень вимити. Курку вимити, промокнути насухо, натерти зсередини і зовні сіллю та перцем. Укласти 2 гілочки зелені птиці у черево. Крильця та ніжки зв'язати нитками. Зубчики часнику не очищати.

Зубчики часнику злегка обсмажити. Покласти курку грудкою донизу. Смажити 3-4 хвилини.

Перевернути курку. Закрити кришкою і поставити на 2 години у гарячу духовку.

Зняти кришку і готувати відкритою ще 15 хвилин до утворення хрусткої скоринки.

Подавати курку із часником та утвореним соусом. Посипати зеленню.

 

Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому. Лечение в домашних условиях.

мясные блюда для фуршета

Рецепты блюд из рыбы хекРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Статьи о рыбах

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Летние салаты из Курицы с фото.

майонез санитарно гигиенические требования

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter