Курочка "40 зубчиків часнику"
- Зелень
- Курка 1.5 кг
- Часник 25 зуб.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Зелень вимити. Курку вимити, промокнути насухо, натерти зсередини і зовні сіллю та перцем. Укласти 2 гілочки зелені птиці у черево. Крильця та ніжки зв'язати нитками. Зубчики часнику не очищати.
Зубчики часнику злегка обсмажити. Покласти курку грудкою донизу. Смажити 3-4 хвилини.
Перевернути курку. Закрити кришкою і поставити на 2 години у гарячу духовку.
Зняти кришку і готувати відкритою ще 15 хвилин до утворення хрусткої скоринки.
Подавати курку із часником та утвореним соусом. Посипати зеленню.
Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому. Лечение в домашних условиях.
Рецепты блюд из рыбы хекРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Статьи о рыбах
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Летние салаты из Курицы с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter