Курник
- Курка
- Молоко 2 скл.
- Яйце 2 шт.
- Крупа гречана 1 скл.
- Гриби
- Цибуля ріпчаста
- Борошно
Склянку гречки відварити.
Відварити курку протягом години зі спеціями.
З розрахунку 2 склянки молока, 2 яйця і борошно приготувати рідке тісто для млинців.
Посмажити 10-12 млинців.
Тісто: 2 скл. борошна, 125 г сметани, 125 г масла, 2 яйця, сіль.
Усе з'єднати.
Відправити в холодильник.
Яйця відварити круто і дати охолонути.
2 зубчики часнику і трохи імбиру посмажити, додати цибулю і гриби, гречку і яйця.
Приготувати соус для курки: 2 ложки олії, 2 ложки борошна і трохи курячого бульйону.
Додати куряче м'ясо і петрушку.
1/3 тіста розкачати, викласти на великий лист, покритий пергаментом, і 1-2 млинця - наступний поверх.
І так чергувати.
Тонко розкачати залишок тіста, закрити курник і защипати краї.
Випікати 45 хвилин при 180-190 градусах, за 10 хвилин до готовності змазати жовтком.
Рецепт салата с фетой и баклажаномРецепты и советы
Рецепты с малиной: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter