Курник
- Молоко 0.5 л
- Маргарин 250 г
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Дріжджі (сухі) 11 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 1000 г
- Курка (філе) 800 г
- Цибуля 2 шт.
- Гриби (печериці) 600 г
- Картопля 8 шт.
Розвести у теплому молоці дріжджі, додати півпачки маргарину, цукор, сіль. Залишити на 15-20 хвилин. Потім додати другу половину маргарину, яйця та борошно. Вимісити тісто. Дати піднятися.
Розділити тісто на 2 частини. Одну частину розкачати, підняти бортик на висоту форми - далі укласти шарами.
1 шар. Змастити майонезом, викласти картоплю (кружечками). Посолити, додати спеції. Можна додати шматочок вершкового масла.
2 шар. Гриби обсмажені з цибулею.
3 шар. М'ясо курки кубиками. Посолити, додати спеції.
4 шар. Картопля кружечками (сіль, спеції). Майонезну сіточку зробити.
Закрити 2 частиною тіста. Посередині зробити дірку. Влити туди 0,5 склянки води із курячим кубиком. Змастити жовтком. Випікати у духовці 180-200°С - 2-2,5 години.
Після випічки вся рідина може не піти, дати охолонути і просочитися (30-50 хв).
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы. Рецепты Тортов.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Помидоры авокадо салат рецепт recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
ЗдесьВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Салаты с каперсамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты вкусные рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter