Курник

ДРУГІ СТРАВИ
813 Курник
Фото - Курник
інгредієнти:
  • Молоко 0.5 л
  • Маргарин 250 г
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Дріжджі (сухі) 11 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 1000 г
  • Курка (філе) 800 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Гриби (печериці) 600 г
  • Картопля 8 шт.

Курник інгредієнти Розвести у теплому молоці дріжджі, додати півпачки маргарину, цукор, сіль. Залишити на 15-20 хвилин. Потім додати другу половину маргарину, яйця та борошно. Вимісити тісто. Дати піднятися.

Розділити тісто на 2 частини. Одну частину розкачати, підняти бортик на висоту форми - далі укласти шарами.

1 шар. Змастити майонезом, викласти картоплю (кружечками). Посолити, додати спеції. Можна додати шматочок вершкового масла.

2 шар. Гриби обсмажені з цибулею.

3 шар. М'ясо курки кубиками. Посолити, додати спеції.

4 шар. Картопля кружечками (сіль, спеції). Майонезну сіточку зробити.

Курник Закрити 2 частиною тіста. Посередині зробити дірку. Влити туди 0,5 склянки води із курячим кубиком. Змастити жовтком. Випікати у духовці 180-200°С - 2-2,5 години.

фото Курник Після випічки вся рідина може не піти, дати охолонути і просочитися (30-50 хв).

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы. Рецепты Тортов.

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Помидоры авокадо салат рецепт recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов

ЗдесьВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Салаты с каперсамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салаты вкусные рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter