Курка, запечена з розмарином і овочами

ДРУГІ СТРАВИ
917 Курка, запечена з розмарином і овочами
Фото - Курка, запечена з розмарином і овочами
інгредієнти:
  • Буряк 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Картопля (батат) 4 шт.
  • Стегенце куряче 1.5 кг
  • Розмарин 2 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний)
  • Часник 2 зуб.
  • Олія оливкова 0.25 скл.

Курка, запечена з розмарином і овочами інгредієнти Змішати бальзамічний оцет з часником і 2 ст. ложками оливкової олії.

Курка, запечена з розмарином і овочами Очистити овочі, крупно нарізати. Викласти овочі на деко, скропити приготовленою заправкою. Поставити у розігріту духовку до 200/220 градусів на 10 хвилин.

фото Курка, запечена з розмарином і овочами Гострим ножем надрізати кожне стегенце і обсмажити до золотавої скоринки з усіх сторін.

Курка, запечена з розмарином і овочами Буряк Посолити, поперчити та посипати курку розмарином, викласти на овочі. Відправити деко з овочами і куркою у духовку ще на 20-25 хвилин до повної готовності курки. 

 

Салаты приготовление: рецепты приготовления мясных салатов.

Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

салаты праздничные рецепты с фото

Готовим со вкусом: рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.

Сайт кулинарных рецептовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter