Курка, запечена з розмарином і овочами
- Буряк 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля (батат) 4 шт.
- Стегенце куряче 1.5 кг
- Розмарин 2 ст.л.
- Оцет (бальзамічний)
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 0.25 скл.
Змішати бальзамічний оцет з часником і 2 ст. ложками оливкової олії.
Очистити овочі, крупно нарізати. Викласти овочі на деко, скропити приготовленою заправкою. Поставити у розігріту духовку до 200/220 градусів на 10 хвилин.
Гострим ножем надрізати кожне стегенце і обсмажити до золотавої скоринки з усіх сторін.
Посолити, поперчити та посипати курку розмарином, викласти на овочі. Відправити деко з овочами і куркою у духовку ще на 20-25 хвилин до повної готовності курки.
Салаты приготовление: рецепты приготовления мясных салатов.
Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
салаты праздничные рецепты с фото
Готовим со вкусом: рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Сайт кулинарных рецептовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter