Курка, запечeна з грибами
588
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Печериці 12 шт.
- Вершки (15-20%) 250 мл
- Сіль
Курку розділити на частини, посолити, викласти у ємність в якій вона буде готуватися.
Печериці дрібно нарізати і злегка обсмажити на сковороді у невеликій кількості олії. Потім влити вершки у сковороду, хвилини 2 тушкувати.
Залити курку грибною підливою, поставити в розігріту духовку, готувати хвилин 30-40.
http://recepti.biz.ua пицца начинка
Очень вкусные оладьи: оладьи из рыбной икры.
recepti.biz.ua рецепт торт Киевский
Скороварки для приготовления каши - праздничные новогодние блюда.
Мебель для кухни из мдф Польские здесь
Способ приготовления блюда из яиц одно. Приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі