Курка, запечена з ананасом і овочами
- Курка 1 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Ананас 0.5 шт.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Імбир (свіжий корінь)
- Перець чилі (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Цибулю і солодкий перець нарізати великими часточками, ананас - скибочками. Овочі і шматочки ананаса викласти на деко, додати чилі, посолити, поперчити, полити оливковою олією, перемішати, щоб олія рівномірно покрила всі шматочки.
Курку посолити, поперчити, всередину вкласти імбир і петрушку. Укласти курку на овочі і запікати приблизно 1,5 години при 190 градусах, час від часу перемішуючи овочі.
Щоб скоротити час приготування, можна брати тільки куряче філе. У цьому разі його потрібно класти на овочі не відразу, а трохи пізніше і запікати 50 хвилин.
Рецепт вкусной домашней колбасыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рыбные салаты на новогодний столСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из Курицы сгрибами. Салат с Курицей и ананасами.
Вкусные рецепты для похудения: рецепт домашнего печенья на смальце.
Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter