Курка запечена "Victoria"
- Курка 1.8 кг
- Лимон 1 шт.
- Сметана 300 г
- Часник 4 зуб.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Зелень
- Сіль
- Спеції
- Горіхи волоські
Курку розморозити, помити і дати стекти.
Приготувати маринад: змішати 4-5 ст. л. сметани, 2 ст. л. гірчиці, 2 зубчики часнику, сіль і спеції.
Натерти тушку курки маринадом і залишити маринуватися 45 хв.
Через 45 хв покласти лимон у середину курки. Зашити тушку кулінарною ниткою.
Розмістити курочку у кондитерський мішок і поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 60-75 хв. Щоб отримати рум'яну скоринку, за 20 хвилин до готовності вийняти курку, розрізати і трохи відкрити пакет. Щоб не підгоріли ніжки і крильця - загорнути їх у фольгу. Увімкнути конвекцію і відправити ще на 20 хв у духовку.
Готову курку дістати з духовки, викласти на тарілку й "одягнути" у шубку із решти сметани і 2 зуб. часнику. Прикрасити зеленню, скибочками лимона і волоськими горіхами.
www.recepti.biz.ua Салат из Курицы с сыром
Вкуснейший пирог из тыквыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат мимоза приготовить. Салат мимоза шпроты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter