Курка запечена "Victoria"

ДРУГІ СТРАВИ
664 Курка запечена "Victoria"
Фото - Курка запечена
інгредієнти:
  • Курка 1.8 кг
  • Лимон 1 шт.
  • Сметана 300 г
  • Часник 4 зуб.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Зелень
  • Сіль
  • Спеції
  • Горіхи волоські

Курка запечена Курку розморозити, помити і дати стекти.

Курка запечена Приготувати маринад: змішати 4-5 ст. л. сметани, 2 ст. л. гірчиці, 2 зубчики часнику, сіль і спеції.

фото Курка запечена Натерти тушку курки маринадом і залишити маринуватися 45 хв.

Курка запечена Через 45 хв покласти лимон у середину курки. Зашити тушку кулінарною ниткою.

Курка запечена Розмістити курочку у кондитерський мішок і поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 60-75 хв. Щоб отримати рум'яну скоринку, за 20 хвилин до готовності вийняти курку, розрізати і трохи відкрити пакет. Щоб не підгоріли ніжки і крильця - загорнути їх у фольгу. Увімкнути конвекцію і відправити ще на 20 хв у духовку.

Курка запечена Готову курку дістати з духовки, викласти на тарілку й "одягнути" у шубку із решти сметани і 2 зуб. часнику. Прикрасити зеленню, скибочками лимона і волоськими горіхами.

 

салати з квасолею

www.recepti.biz.ua Салат из Курицы с сыром

Вкуснейший пирог из тыквыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Салат мимоза приготовить. Салат мимоза шпроты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter