Курка, запечена у соусі песто із грибами та рисом
878
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Рис 100 г
- Гриби (сушені: білі, лисички, опеньки ) 40 г
- Соус ("песто": зелений, червоний, горіховий) 150 г
- Вино біле сухе 100 г
- Спеції (естрагон, кмин, майоран) 1 ст.л.
- Перець (мелений)
Курку натерти соусом песто.
Гриби вимочити і відварити хвилин 10-15.
Відварити рис (не переварюючи).
Додати до відвареного рису ложечку соусу песто, ароматичні трави, перець і гриби.
Перемішати.
Нафарширувати курочку цією сумішшю і скріпити дерев'яною шпажкою або зашити.
Викласти у вогнетривку посудину, додати вино, закрити фольгою і запікати у духовці близько години при 180-200°C. За 15 хв до закінчення запікання зняти фольгу, щоб курочка добре підрум'янилася.
Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта.
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото.
Стародавний рецепт пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.
Постный майонез в домашних условиях. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі