Курка, запечена у соусі песто із грибами та рисом

ДРУГІ СТРАВИ
822 Курка, запечена у соусі песто із грибами та рисом
Фото - Курка, запечена у соусі песто із грибами та рисом
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Рис 100 г
  • Гриби (сушені: білі, лисички, опеньки ) 40 г
  • Соус ("песто": зелений, червоний, горіховий) 150 г
  • Вино біле сухе 100 г
  • Спеції (естрагон, кмин, майоран) 1 ст.л.
  • Перець (мелений)

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом інгредієнти Курку натерти соусом песто.

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Гриби вимочити і відварити хвилин 10-15.

фото Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Відварити рис (не переварюючи).

Додати до відвареного рису ложечку соусу песто, ароматичні трави, перець і гриби.

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Курка

Перемішати.

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Рис Нафарширувати курочку цією сумішшю і скріпити дерев'яною шпажкою або зашити.

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Гриби Викласти у вогнетривку посудину, додати вино, закрити фольгою і запікати у духовці близько години при 180-200°C. За 15 хв до закінчення запікання зняти фольгу, щоб курочка добре підрум'янилася.

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Соус

Курка, запеченаявсоусепестосгрибамиирисом Вино біле сухе

 

Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта.

Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото.

Стародавний рецепт пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.

Постный майонез в домашних условиях. Рецепт домашнего приготовления майонеза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter