Курка, запечена у рукаві, з фруктами
- Курка 1 кг
- Яблуко (антонівка) 5 шт.
- Апельсин (червоний) 1 шт.
- Цедра апельсина
- Лимон 1 шт.
- Родзинки 100 г
- Соєвий соус
- Мед 2 ч.л.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
Очистити курочку від шкіри.
Цедру лимона й апельсина зняти, нарізати смужками.
М'якоть лимона вичавити (потрібен сік і м'якоть).
Долити соєвий соус і мед, розмішати до однорідної маси.
У міцний пакет викласти курку. Вилити маринад (медово-лимонно-соєвий). Можна ще підсолити. Перемішати і залишити на годинку-дві. Кілька разів перевернути.
Яблука очистити від серцевинок, нарізати на 6-8 часточок.
Червоний апельсин розрізати навпіл, потім на часточки. Разом зі шкіркою.
Перемішати все у великій мисці (замариновану курочку, яблука, апельсин, родзинки, горішки). Потім викласти у рукав. Зав'язати і в духовку.
Запікати при 200 градусах хвилин 45-50.
Салаты мясные рецепты приготовления http://recepti.biz.ua
Рецепты на праздничный стол: семга запеченная с картофелем в духовке. Картофельные рецепты с фото.
Рецепты вкусных салатовРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Блюда американской кухни - рецепты. История американской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter