Курка, запечена у маринаді
- Курка
- Майонез 4 ст.л.
- Кетчуп 4 ст.л.
- Зелень
- Сухарі панірувальні
- Карі
Курку розділити. У велику миску покласти шматки курки (2 ноги, 2 крила, 2 половинки грудки), зверху викласти майонез, кетчуп, карі та зелень. Руками гарно все перемішати, накрити миску харчовою плівкою і відправити на 1 годину у холодильник маринуватися. У рукав для запікання насипати панірувальних сухарів, покласти курку і маринад, зверху знову посипати панірувальними сухарями. Зав'язати рукав і в 3 або 4 місцях на рукаві зробити невеликі надрізи ножем. Відправити у розігріту духовку до рум'яної скоринки.
Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Рождественская выпечка рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт приготовления блюд из рыбы
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры.
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Рецепт приготовление плова. Приготовление плова в стихах.
Рецепты тортов на любой вкус - рецепт торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter