Курка, запечена у фользі з овочами
- Грудка куряча 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Сметана 3 ч.л.
- Сіль
- Перець
Із курячої грудки зняти шкіру, вирізати кістки і розділити на 2 філе.
(Можна нарізати порційно).
Сметану, гірчицю, сіль і перець змішати.
Філе добре обмазати сметанно-гірчичною сумішшю і залишити маринуватися на час підготовки овочів.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву і солоний огірок натерти на середній тертці в різні миски.
У сковороді розігріти на великому вогні рослинну олію, насипати цибулю, вогонь зменшити до середнього і обсмажувати цибулю при постійному помішуванні до м'якості і початку зміни кольору.
Всипати моркву. Обсмажувати до м'якості.
Всипати тертий огірок. Обсмажувати при постійному помішуванні приблизно 1 хвилину.
На фольгу у 2 складання викласти овочеву суміш.
На неї укласти одне куряче філе.
На філе покласти ще суміш.
Краї фольги підняти і закріпити так, щоб не було отворів.
Так зробити з іншими шматочками.
Фольгові пакети укласти на піддон і поставити в духовку при температурі 200~220°C на 30~40 хвилин.
Салат из брокколи рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Слоеный пирог с фруктами рецепт с фотоПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Рецепты на святую вечерюКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Доставка Имперских Блюд - рецепт маргариты пиццы.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты мясных закусок с фото.
recepti.biz Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter