Курка, запечена у духовці, із гарніром зі шпинату з Рікотою у тісті
- Курча 1 шт.
- Шпинат 500 г
- Апельсин 1 шт.
- Рікота 3 ст.л.
- Тісто листкове 0.5 упак.
- Яйце 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Паприка солодка червона мелена
- Сіль
- Перець
- Броколі
![]()
Шпинат відварити у підсоленій воді, відкинути на дуршлак і під холодну воду.
Броколі відварити протягом 3 хв і - в крижану воду.
Віджати і нарізати шпинат, додати рікоту і цедру.
Тісто розкачати, розділити на квадрати, змастити білком і покласти начинку.
Зібрати тісто у мішечок і закрутити у вузлик.
Отриманий мішечок перевернути і сформувати овал, можна кружечок.
Змастити жовтком із дрібкою цукру для кольору.
Відправити у розігріту духовку, випікати при температурі 350F до золотистого кольору.
Курку розрізати по черевцю, під шкіру ввести пальцями вичавлений часник, змастити паприкою та олією, посолити.
Подати на тарілці із відвареною броколі.
![]()
Салаты новинки рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Мясной салат по-швабски. Мясные салаты.
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт французского салатаГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter