Курка, запечена у духовці, із гарніром зі шпинату з Рікотою у тісті
- Курча 1 шт.
- Шпинат 500 г
- Апельсин 1 шт.
- Рікота 3 ст.л.
- Тісто листкове 0.5 упак.
- Яйце 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Паприка солодка червона мелена
- Сіль
- Перець
- Броколі
Шпинат відварити у підсоленій воді, відкинути на дуршлак і під холодну воду.
Броколі відварити протягом 3 хв і - в крижану воду.
Віджати і нарізати шпинат, додати рікоту і цедру.
Тісто розкачати, розділити на квадрати, змастити білком і покласти начинку.
Зібрати тісто у мішечок і закрутити у вузлик.
Отриманий мішечок перевернути і сформувати овал, можна кружечок.
Змастити жовтком із дрібкою цукру для кольору.
Відправити у розігріту духовку, випікати при температурі 350F до золотистого кольору.
Курку розрізати по черевцю, під шкіру ввести пальцями вичавлений часник, змастити паприкою та олією, посолити.
Подати на тарілці із відвареною броколі.
Салаты новинки рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Мясной салат по-швабски. Мясные салаты.
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт французского салатаГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter