Курка, запечена на пляшці у духовці
- Курка 1 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправи) 2 ст.л.
- Лист лавровий 8 шт.
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
- Часник 7 зуб.
Курку вимити, натерти зсередини і зовні сумішшю: часник, сіль, перець, лавровий лист, приправи. Дати курці промаринуватися не менше 2 годин.
У пляшку з-під молока або банку налити холодної води до верху, додати перець горошок, лавровий лист і головку часнику неочищену.
Одягнути тушку курки на пляшку з водою, у деко теж налити води, поставити пляшку і смажити на найбільшому вогні у духовці 20 хвилин, потім зменшити вогонь до середнього і смажити ще 40 хвилин.
Дістати курку із духовки, дати їй охолонути протягом 5-10 хвилин, потім зняти із пляшки і порізати на порційні шматки.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Выпечка из творога рецепты. Простые рецепты выпечки.
Куриный рулет с черносливом отзывыкуриный рулет
Простые рецепты - рецепты первых блюд с фото.
Пошаговые кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter