Курка, запечeна на банці
780
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець червоний мелений
- Сіль
Курку помити, натерти сумішшю із солі, розчавленого часнику і червоного меленого перцю.
Підготувати банку на яку саджати курку із вузькою горловиною.
Банку наповнити до половини водою, у воду можна додати приправи і лавровий лист. Насадити курку на банку щільно, щоб вона не зісковзувала. Поставити у духовку (ставити у холодну). Запікати до готовності. Обов'язково поставити банку на піддон або деко, із курки буде стікати зайвий жир.
Курку перед запіканням можна намазати аджикою або майонезом.
Купить кондитерку - медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.
Приготовление блюд из яиц и творога отчетКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі