Курка, запечeна із яблуками
- Курка 1200 г
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Картопля 1 кг
- Мед 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Сіль
- Перець
Приготувати маринад. Змішати гірчицю, мед, пропущений через прес часник (2 зуб.), розмарин.
Додати вино.
Курку натерти сіллю і перцем.
Яблука нарізати часточками (вийнявши серцевину), помістити у маринад. Залишити на 20 хвилин.
Після закінчення часу, яблуками начинити курку.
Маринадом, що залишився, полити курочку.
Картоплю очистити, нарізати часточками. Викласти на деко, застелене фольгою. Посолити. На картоплю викласти курочку.
Вичавити на картоплю залишений часник.
Трохи скропити вином.
Поставити у розігріту до 190 градусів духовку. Запікати до готовності (близько години). Перевірити можна зробивши на курці прокол довгим тонким ножем. Повинна виділятися прозора рідина.
http://recepti.biz.ua Салат из капусты брокколи с апельсином
Салат с жареными грибамиКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter