Курка запечена із оливками, каперсами та помідорами
924
інгредієнти:
- Гомілка куряча (стегно) 6 шт.
- Оливки (без кісточок) 0.5 скл.
- Каперси 1 ст.л.
- Орегано 1 ст.л.
- Вино біле 0.3 скл.
- Гарбуз 500 г
- Кабачок (цукіні) 3 шт.
- Батат ( дрібна картопля) 500 г
- Гірчиця (у зернах) 2 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сироп кленовий 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Помідори порізати кубиками, оливки - навпіл.
Додати каперси і орегано.
На пекарський папір розміром 30х40 см викласти шматочок курки, зверху овочі і 1 ст. ложку білого вина. Герметично загорнути папір, викласти у деко для запікання. Запікати у розігрітій духовці до 200°С 40 хвилин.
Почистити батат і гарбуз, порізати великими шматками, цукіні порізати на 4 частини. Овочі викласти в окремий лист, залити заправкою, добре перемішати.
Для заправки змішати оливкову олію, гірчицю, сироп, додати часник, сіль і перець.
Овочі готувати у духовці 25 хвилин.
Розгорнути курочку, сервірувати овочами.
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт домашнего майонеза здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі