Курка запечена із картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
636 Курка запечена із картоплею
Фото - Курка запечена із картоплею
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Картопля 10 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Спеції (сушений кріп, петрушка, перець, сіль, лавровий лист)

Курка запечена з картоплею інгредієнти Курку порізати на рівні частини. Сметану заправити гірчицею, дрібно порізаним часником. Картоплю почистити і розрізати на 4 частини. У миску скласти картоплю і курку. Посолити. Поперчити. Додати спеції, лавровий лист. Залити сметаною і залишити мінімум на годину промаринуватися.

Потім викласти всю масу разом із соусом у форму і запікати годину при температурі 250 градусів.

Курка запечена з картоплею

 

Рецепты салатов на любой вкус: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.

Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.

Кулинария блюда из печени http://recepti.biz.ua

Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов из языка.

Печень рецептКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter