Курка запечена із картоплею
- Курка 1 шт.
- Картопля 10 шт.
- Сметана 1 скл.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (сушений кріп, петрушка, перець, сіль, лавровий лист)
Курку порізати на рівні частини. Сметану заправити гірчицею, дрібно порізаним часником. Картоплю почистити і розрізати на 4 частини. У миску скласти картоплю і курку. Посолити. Поперчити. Додати спеції, лавровий лист. Залити сметаною і залишити мінімум на годину промаринуватися.
Потім викласти всю масу разом із соусом у форму і запікати годину при температурі 250 градусів.
Рецепты салатов на любой вкус: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
Кулинария блюда из печени http://recepti.biz.ua
Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов из языка.
Печень рецептКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter