Курка з виноградом"
- Філе куряче 1 кг
- Вершки (10%) 500 мл
- Виноград зелений 2 скл.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Олія оливкова
- Масло вершкове 30 г
- Борошно 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (перець лимонний і мускатний горіх)
- Сир 100 г
Куряче філе промити, нарізати не сильно дрібно, обсипати приправами. Залишити на 40 хвилин.
Волоські горіхи дрібно поламати руками і обсмажити на сухій сковороді. Висипати у тарілку.
На цій же сковорідці на оливковій олії обсмажити виноград. Спочатку обсмажити пару хвилин на сильному вогні. Потім хвилин 5 на середньому. Виноград повинен бути без засмаженої скоринки, міцний. Додати до горіхів у тарілку.
У цій же сковороді розтопити вершкове масло, додати борошно, розмішати щоб не було грудок і влити вершки. Зачекати коли вершки майже закиплять і додати натeртий сир. Зменшити вогонь і довести масу до однорідності.
На окремій великій сковороді на оливковій олії обсмажити до золотистого кольору часник і додати курочку. Перед тим, як додати соус, посипати філе злегка борошном, таким чином на ньому утворюється плівка.
Як тільки курочка буде майже готова (філе смажиться швидко, хвилин 15), додати до неї горіхи і виноград.
Вершковий соус додати у велику сковороду до курочки в той час, як соус стане однорідним. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою щe хвилин 15.
Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы здесь
Салат белочка рецепт видеоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Официальный сайт мокко кулинарный магазин. Сайты кулинарной тематики.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter