Курка з цибулею і печерицями у червоному вині
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Гриби печериці (свіжі) 250 г
- Курка 1 кг
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Чебрець (листочки) 1 ст.л.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Коньяк 40 мл
- Часник 1 зуб.
- Вино червоне 700 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
Курку вимити, обсушити, посолити, поперчити і посипати чебрецем.
Ріпчасту цибулю очистити. Печериці почистити, протерти вологою тканиною і розрізати кожен гриб навпіл або на 4 частини (залежно від розміру).
Розігріти в сотейнику 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю.
Додати печериці, злегка обсмажити, посолити, поперчити. Перекласти у миску.
Розігріти в сотейнику 2 ст. л. олії і обсмажити курку.
Коньяк налити у вогнетривку миску, підпалити і вилити на курку.
Часник очистити, розрізати навпіл, покласти до курки і залити вином. Накрити нещільно кришкою і тушкувати на маленькому вогні 35-45 хв, при цьому 1 раз перевернути. Потім курку викласти у миску.
Соус закип'ятити. 1 ст. л. олії змішати з борошном і додати в киплячий соус, збиваючи його. Трохи прокип'ятити, додати гриби і варити ще 5-7 хв на маленькому вогні.
Посолити, поперчити і викласти в сотейник шматочки курки. Розігріти і приправити.
Викласти на тарілки і прикрасити зеленню.
Начинки для мясной пиццы здесь
ЗдесьКулинарные рецепты и диеты с использованием пасты
Кулинарные рецепты Холодных закусокРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Готовим со вкусом: рецепты салат с морепродуктами.
Салат гурман рецепт фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter