Курка із "цибулевими" рулетиками

ДРУГІ СТРАВИ
650 Курка із "цибулевими" рулетиками
Фото - Курка із
інгредієнти:
  • Філе куряче 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 7 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Вода (бульйон - овочевий або курячий)
  • Часник 1 зуб.

Курка з Нарізати куряче філе шматочками.

Курка з Моркву і цибулю почистити, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати дрібно; смажити у невеликій кількості олії до напівготовності. Половину залишити для начинки, а в іншу половину додати шматочки курки, обсмажити пару хвилин.

фото Курка з Із яйця, дрібки солі і борошна замісити круте тісто. Борошна може знадобитися більше або менше.

Курка з Розділити тісто на 2 частини, розкотити дуже тонко.

Курка з Тісто змастити олією, покласти начинку, посолити.

Курка з Згорнути рулетом.

Курка з

Курку залити бульйоном або водою, посолити, поперчити, укласти рулети, щоб вони теж були у рідині.

Накрити кришкою.

Тушкувати близько 10 хвилин, перевернути рулети, потім готувати ще 10 хвилин.

Вимкнути вогонь, нарізати дрібно часник, додати до м'яса.

Курка з Рулети вийняти, акуратно нарізати на шматочки товщиною 2 см. Подавати із куркою, можна посипати зеленню.

 

Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Салати з квасолею вдеосалати з квасолею

рецепты Холодных закусок и салатов

Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.