Курка із "цибулевими" рулетиками
- Філе куряче 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 7 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Вода (бульйон - овочевий або курячий)
- Часник 1 зуб.
Нарізати куряче філе шматочками.
Моркву і цибулю почистити, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати дрібно; смажити у невеликій кількості олії до напівготовності. Половину залишити для начинки, а в іншу половину додати шматочки курки, обсмажити пару хвилин.
Із яйця, дрібки солі і борошна замісити круте тісто. Борошна може знадобитися більше або менше.
Розділити тісто на 2 частини, розкотити дуже тонко.
Тісто змастити олією, покласти начинку, посолити.
Згорнути рулетом.
Курку залити бульйоном або водою, посолити, поперчити, укласти рулети, щоб вони теж були у рідині.
Накрити кришкою.
Тушкувати близько 10 хвилин, перевернути рулети, потім готувати ще 10 хвилин.
Вимкнути вогонь, нарізати дрібно часник, додати до м'яса.
Рулети вийняти, акуратно нарізати на шматочки товщиною 2 см. Подавати із куркою, можна посипати зеленню.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Салати з квасолею вдеосалати з квасолею
рецепты Холодных закусок и салатов
Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter