Курка з травами і сухофруктами
737
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Сухофрукти (фініки, курага і чорнослив) 300 г
- Приправа (базилік, майоран, чебрець) 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сік лимона 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курку помити, обсушити.
Сухофрукти помити.
Змішати оливкову олію з травами, лимонним соком, сіллю і перцем.
Натерти цією сумішшю курку зовні і всередині, всередину покласти сухофрукти і зашити шкіру (залишити невеликий отвір для виходу пари).
Готувати при температурі 180 градусів 1 годину 15 хвилин.
Отбивная куриная калорииотбивная куриная
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет
Плов рецепт приготовленияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты бюргера
Любимые салаты на каждый день: рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі