Курка з рисом в горщиках
- Філе куряче 400 г
- Рис 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус
- Сік лимонний
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Сіль
Куряче філе нарізати шматочками.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
У нарізане філе додати цибулю, поперчити, посолити, додати соєвий соус, лимонний сік.
Гарно перемішати.
Накрити кришкою, бажано меншого розміру, і поставити в холодильник, краще на ніч, але можна і не надовго.
У горщики насипати по 100 г рису.
Залити водою так, щоб рівень води був на 10-15 мм вище рису.
Додати курку разом з цибулею і отриманим соком.
Поставити в холодну духовку, підігрівати духовку на сильному вогні до температури 200-220 градусів і тушкувати до готовності рису (в середньому після підігріву духовки хвилин 25-30).
Подавати в горщиках.
Фотообои в интернет-магазине - украинская кухня доставка. Доставка готовой еды на неделю.
Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему.
Сахарная паста,мастика для тортов - торт дитячий на день народження. Торт на день рождения.
Кухонные столы интернет магазин - страви для святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Праздничные салаты к Новому году 2013Праздничная компания
Рецепты едим дома с юлией высоцкой нтвСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter