Курка з рисом у томатному соусі
- Курка
- Рис 2 скл.
- Водa 1.5 скл.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Горіх мускатний (мелений)
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Ананас (консервований)
Помідори зибити у блендері і варити на повільному вогні після закипання 30 хвилин.
Перець дрібно нарізати, моркву натерти на тертці і додати у томатну пасту за 15 хвилин до закінчення варіння.
Додати сіль, цукор, мускатний горіх, олію за 5 хвилин до закінчення варіння, остудити.
Остиглу масу перетерти у блендері.
Курку розділити на порційні шматки, видалити білий жир та шкірку.
Маринувати курячі шматочки у соусі 1,5-2 години, далі викласти у каструлю, тушкувати до напівготовності.
Промитий у воді рис викласти зверху курки, додати спеції, воду.
Тушкувати 15 хвилин на повільному вогні.
Прикрасити.
recepti.biz.ua закуски и соусы из хрена
Рецепты Приготовления - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Купить редьку, цены: рецепты из редьки.
www.recepti.biz.uaАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter