Курка з рисом "Подвійне задоволення"
- Курка (стегенця) 3 шт.
- Рис 3 скл.
- Молоко 1 л
- Майонез 200 г
- Сіль
- Перець
- Часник (гранульований)
Курку порізати на порційні шматки, укласти у глибоку каструлю, посолити, поперчити, додати приправу і часник.
Зверху рівномірно полити майонезом.
Рис помити, дати стекти воді і висипати на курку, розрівняти (не перемішувати).
У молоко додати сіль, залити курку з рисом, поставити у розігріту до 250 градусів духовку.
Кришкою не накривати, а то молоко "втече".
При цій температурі готувати 20 хвилин, потім перемішати гарно і готувати щe близько 50 хвилин при 200 градусах (кілька разів перемішати).
Якщо рис вийде трохи твердуватим, а молоко уже практично википить, можна додати у каструлю щe трохи молока або води і поставити в духовку щe на 10-15 хвилин.
Рецепт приготовления сельдь под шубой здесь
Рецепт имбирного напитка: карп рецепты приготовления с фото. Карп Рецепты С Фото.
Нежная булочка с яйцом-пашот по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter