Курка з петрушкою і кедровими горішками
	
					864				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 500 г
 - Зелень петрушки 1 пуч.
 - Горіхи кедрові (очищені) 40 г
 - Сік лимона 1 шт.
 - Оцет бальзамічний 1 ч.л.
 - Сіль
 - Перець чорний мелений
 - Олія оливкова 2 ст.л.
 
 Філе грудки нарізати на невеликі шматки.
 Подрібнити у блендері кедрові горіхи і зелень петрушки.
 Додати до горіхової суміші бальзамічний оцет, сік лимона, сіль, чорний перець і оливкову олію. Перемішати.
 З'єднати маринад і куряче м'ясо. Перемішати і залишити на 25-35 хвилин.
 Швидко обсмажити шматки курки на сухій, розігрітій сковороді.
Подавати із салатом зі свіжих овочів.
![]()
Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт салата Курица recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua Майонез Лимончик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі