Курка з петрушкою і кедровими горішками
761
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 500 г
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Горіхи кедрові (очищені) 40 г
- Сік лимона 1 шт.
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія оливкова 2 ст.л.
Філе грудки нарізати на невеликі шматки.
Подрібнити у блендері кедрові горіхи і зелень петрушки.
Додати до горіхової суміші бальзамічний оцет, сік лимона, сіль, чорний перець і оливкову олію. Перемішати.
З'єднати маринад і куряче м'ясо. Перемішати і залишити на 25-35 хвилин.
Швидко обсмажити шматки курки на сухій, розігрітій сковороді.
Подавати із салатом зі свіжих овочів.
Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт салата Курица recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua Майонез Лимончик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі