Курка з печерицями
- Грудка куряча 1.5 шт.
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля порей 0.5 пуч.
- Бульйон (курячий) 250 мл
- Спеції
- Сіль
Нарізати філе великими кубиками.
Обсмажити м'ясо на олії до рум'яної скоринки.
Нарізати печериці на тонкі пластинки і обсмажити в іншій ємності.
Додати цибулю порей, порізану кільцями. Коли гриби і цибуля будуть готові, залити їх курячим бульйоном і трохи протушкувати.
Додати м'ясо до овочів. Трохи протушкувати.
Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни. Кулинарные рецепты первые блюда.
www.recepti.biz.uaПокупки, домашние дела, путешествия и пр
Поможем выйти замуж в Германию - торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: легкие блюда. Готовим со вкусом.
Домашний Йогурт VIVO: сделать йогурт в домашних условиях. Закваски Свой Йогурт.
Готовим со вкусом: новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter