Курка з овочами у рукаві
- Курка 1 кг
- Лечо 1 бан.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Картопля
- Капуста
- Помідор черрі
- Насіння кунжуту
- Сіль, приправа
Курку порізати на порційні шматочки. Посолити і приправити. Залишити настоятися у спеціях.
Моркву і картоплю порізати кружечками, капусту невеликими частинами. Щоб шматки капусти не розвалилися під час приготування, злегка перев'язати нитками. Потім нитки зняти.
Шматочки курки змішати із морквою, картоплею, помідорами черрі і лечо (без соусу).
Якщо маса суха, додати трохи оливкової олії і соку від лечо.
Відрізати рукав потрібної величини і заповнити його всією сумішшю, акуратно полити соусом, що утворився і укласти шматки капусти. Закріпити рукав кліпсами.
У добре розігріту до 200°С духовку помістити рукав із продуктами і запікати приблизно 50 хвилин.
На гарнір можна відварити рис. Готову курочку з овочами укласти на тарілку і посипати смаженим кунжутом.
Рецепты приготовления мясных салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Простые рецепты вкусных салатов.
Как приготовить шашлык из куриного сердца тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter