Курка з овочами у китайському стилі
- Філе куряче (грудка) 200 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Броколі 100 г
- Огірок (кабачок) 100 г
- Бульйон (курячий) 200 мл
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Мед 0.25 ст.л.
- Перець чилі
- Сіль
Відварити броколі. Відправити капусту у киплячу підсолену воду й варити хвилини 3. Потім відкинути на дуршлак і облити крижаною водою (допомагає зберегти гарний зелений колір броколі).
Вимите куряче філе нарізати на довгі тонкі смужки.
Болгарський перець і кабачок також нарізати смужками.
У сковороді з антипригарним покриттям обсмажити, помішуючи, куряче м'ясо, коли воно "схопиться", додати до нього перець і кабачок, обсмажити разом ще хвилину-другу, потім додати броколі і вже все разом смажити хвилини 2-3, трохи присолити. Викласти готову курку з овочами (накрити кришкою, щоб не охолонули), а в цю ж сковороду налити курячий бульйон, додати мед і соєвий соус, довести до кипіння і трохи уварити, можна додати перець чилі.
Курку з овочами подавати з рисом або рисовою локшиною, поливши соусом.
Мультиварка Philips: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты приготовления блюд в микроволновкеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Украшение для тортов из крема. Мастики и кремы для украшения тортов.
recepti.biz.ua рецепт заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter