Курка з овочами у горщику
- Курка 500 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шинка 300 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Бульйон курячий 2 скл.
- Часник 1 зуб.
- Картопля 4 шт.
- Сік апельсиновий (ананасовий)
- Спеції
- Зелень (петрушка)
- Вино біле 50 г
Курку обсмажити до золотистого кольору, додати цибулю порізану кубиками і моркву натерту на великій тертці. Обсмажити 5 хв, потім додати 50 г білого вина і тушкувати щe 5 -10 хв, додати помідори і спеції і щe кілька хвилин тушкувати. На дно горщика покласти порізану кубиками картоплю, зверху курку обсмажену з овочами, потім шинку порізану кубиками і в кожен горщик налити по 2 столові ложки соку, зелень петрушки і залити бульйоном стільки, щоб рідини було трохи більше половини. Поставити в холодну духовку на найменшу температуру, а потім додати температуру поступово до 160-180 градусів і готувати 25-30 хв.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мимоза салат рецепт классическийУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter