Курка з овочами у червоному вині
- Грудка куряча 2 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець стручковий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Куркума
- Коріандр
- Імбир
- Кмин
- Кориця
- Горіх
- Перець чилі 1 ст.л.
- Вино червоне 100 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Вода 100 мл
- Майонез 3 ст.л.
- Базилік
- Сіль
- Перець
Грудки нарізати шматочками, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник, спеції і все гарно перемішати.
Покласти рівним шаром у невелику прямокутну форму для випікання.
Моркву почистити і порізати тоненькими напівкружечками.
Цибулю і перець порізати півкільцями.
Помідор обдати окропом, зняти шкірку і нарізати тонкими часточками.
Всі овочі шарами покласти на курку.
Морква.
Перець.
Помідор (на шар із помідорів покласти подрібнену зелень).
Цибуля.
Зробити винну заправку: змішати воду, вино і лимонний сік. Вилити поверх овочів.
Помістити форму у рукав для запікання і готувати у розігрітій до 200°С духовці 1,5 години.
Курочку покласти на тарілочку, трохи свіжих овочів.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты первых блюд с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Пицца картинки смешныеПредложение доставки пиццы домой или в офис
Салат с языка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Поможем выйти замуж в Германию - новогодний кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter