Курка з овочами і чебрецем, запечена у вершках
- Курка 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон (овочевий) 250 мл
- Вершки (11%) 400 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Чебрець (сушений)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове
- Петрушка (свіжа)
Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на вершковому маслі.
Додати крупно нарізану моркву і смажити ще 5 хвилин.
Посипати борошном, добре перемішати, влити бульйон, додати чебрець і тушкувати 5 хвилин.
Влити вершки, перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню.
Курку обробити на порційні шматки. Натерти сіллю і перцем. Обсмажити на вершковому маслі з двох сторін. Вогнетривку форму застелити пекарським папером. Викласти шматки курки.
Залити вершково-овочевим соусом.
Запікати в розігрітій духовці до готовності.
Подавати, посипавши дрібно нарізаною зеленню, з гарніром з відвареного рису.
Мясные салаты рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат столичный мясной тут
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рождественские выпечки.
Праздничное новогодние мясные рецепты recepti.biz.ua
Мультиварки для выпечки: новогодние блюда рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter