Курка з квасолею
- Курка 1 кг
- Квасоля (суха, червона) 1 скл.
- Гриби (печериці, опеньки заморожені) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Морква 2 шт.
Курку нарізати на шматочки приблизно по 150 г, додати подрібнений часник, залити соєвим соусом і олією, перемішати і залишити на кілька годин при кімнатній температурі (або на ніч поставити в холодильник).
Очистити картоплю, моркву і нарізати кружечки середньої товщини. Квасолю замочити на ніч, відварити до напівготовності (близько 30 хвилин). Воду від замочування квасолі обов'язково злити, відварити без солі.
Викласти у глибоке деко курку разом із залишками маринаду, картоплю, моркву.
Додати квасолю і гриби (не розморожуючи).
Нарізати цибулину кільцями, додати туди ж.
Все перемішати, додати сіль, перець, інші спеції.
Налити води так, щоб покривала дно деко. Поставити в розігріту духовку, запікати хвилин 50-60. Кожні 15-20 хвилин дивитися, якщо вода википіла, додати ще.
Рецепт приготовления салата мимозаПростой рецепт оригинального блюда: привычная еда - еще вкуснее с Магги
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты диетические из тыквыРецепты всевозможных диет. Диетические рецепты
www.recepti.biz.uaСайт хорошего настроения
www.recepti.biz.ua заправки для Рыбных салатов
Салат с Курицей без майонеза рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт шоколадного кекса на сметане.
Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter