Курка з курагою і родзинками "Сюрприз"
- Стегно куряче 1 шт.
- Курагa 200 г
- Родзинки 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
Курку обробити на порційні шматки (курячі стегенця розрізати на 2 частини).
Курагу та родзинки помити, залити гарячою водою, коли охолоне, злити. Курагу порізати на 8 частин.
Цибулю порізати тонкими півкільцями.
Продукти розділити на 2 частини (можна і на 3, якщо каструлька не широка). У куструльку все укладати шарами.
1) курка, посолити, поперчити;
2) курага;
3) цибуля, посолити, поперчити;
3) родзинки.
Шари повторити. Влити воду. Накрити каструльку кришкою. Коли закипить, зменшити вогонь і тушкувати хвилин 45-50.
Як гарнір можна подати відварений рис або картопляне пюре.
Соус из ананасов с хреном. Соус из хрен томатный.
Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Легкие блюда к праздничному столуМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
www.recepti.biz.ua красим айца черничным вареньем
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter