Курка з карі
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблука антонівка 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Лимонний сік 1 ч.л.
- Карі 2 ч.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Вода (курячий бульйон) 0.5 л
Курку розрізати на частини, натерти сіллю з 1 чайною ложкою карі.
Обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Яблука нарізати маленькими квадратиками.
Цибулю так само дрібно нарізати.
Смажити цибулю та яблука на вершковому маслі протягом 5 хвилин.
Додати до них томатну пасту, борошно, дрібку цукру, 1 чайну ложку карі, сіль і 0,5 л води. Перемішати.
Покласти в соус шматочки обсмаженої курки і тушкувати до готовності. У кінці готування влити лимонний сік і ретельно перемішати.
Кексы в магазине Rozetka: кексы с грушей.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Здесьсалати з фетою
Бизнес с Avon, узнай секрет - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Домашний Йогурт VIVO.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты тортов без выпечки. Рецепты выпечки.
Творожный торт без выпечки http://recepti.biz.ua
Рецепт вкусного салата http://recepti.biz.ua
Медовик рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter