Курка з інжиром
- Курка 1.5 шт.
- Інжир 8 шт.
- Рис 1 скл.
- Перець червоний гострий
- Сіль
- Масло вершкове 80 г
- Цибуля 2 шт.
Приготувати начинку - плов з інжиром. У каструлі із товстим дном розтопити вершкове масло, додати цибулю, обсмажити. Потім інжир, порізаний на часточки.
Всипати туди ж промитий і обсушенний рис, обсмажити рис. (Спочатку він стає прозорим, потім білим.) Додати сіль, гострий червоний перець, воду, перемішати і накрити кришкою.
Курку помити, обсушити рушником, натерти сіллю. Із прорізу біля шиї видалити кісточку (відсунути шкіру, намацати руками, підрізати ножем і витягнути). Начинити начинкою із двох сторін, зашити і зав'язати. Зверху посипати перцем і натерти олією. Покласти у глибоку простору сковороду спинкою догори і в середньо нагріту духовку, хвилин на 45.
Поливати курку виділеним жиром, можна повертати. Готовність визначати за кольором соку, який витікає при проколюванні товстої частини стегенця, якщо він рожевий - смажити ще 5-10 хвилин, а якщо прозорий - готово.
Перед тим як нарізати, дати курочці постояти хвилин 5. Частину залишеної начинки подати окремо.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: рецепти до нового року.
Поилки для домашней птицы - салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Футбольные картинка про Спартак тут
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter