Курка з грибами у білому вині
- Гриби печериці 500 г
- Курка (м´ясо) 700 г
- Борошно 1 ст.л.
- Вино біле 200 мл
- Бульйон 250 мл
- Часник 2 зуб.
- Спеції (лавровий лист, кмин, петрушка, шавлія, перець чорний)
- Цибуля шалот (пір´я) 15 шт.
- Сіль
Олію нагріти, обсмажити курку, нарізану невеликими шматочками до рум'яної скоринки. Перекласти в окрему тарілку. В олію, де смажилася курка покласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору, висипати гриби і продовжувати смажити хвилин 5, потім додати розчавлений часник, який додасть аромат, обсмажити 2-3 хвилини. Повернути курку назад, присипати борошном, перемішати, додати біле вино і бульйон, довести до кипіння. Посолити, додати всі спеції, закрити кришкою і поставити в духовку на 2 години на повільному вогні для тушкування. Приблизна температура 150 градусів. На гарнір відмінно підійде розсипчастий рис навпіл із консервованою солодкою кукурудзою.
Мясные салаты без майонеза и сметаныВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепты праздничных новогодних салатов recepti.biz.ua
Пирог В Мультиварке Рецепты: рецепт торту пяна вишня.
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Яблочный штрудель из готового теста филояблочный штрудель
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт огонек
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter