Курка з гречкою у томатному соусі
- Курка (гомілки та інші жирні шматки) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Гречка 1 скл.
- Томатний соус (долма гострий або зі шматочками овочів) 0.5 бан.
- Часник 5 зуб.
- Спеції і сіль
- Олія рослинна
Цибулю нарізати шматочками, моркву нарізати соломкою.
Співвідношення цибулі і моркви 1:1.
Курка - взяти стільки, скільки цибулі з морквою разом.
Гомілки брати цілком, шматки тушки розрізати на порційні шматочки.
Філе не брати - воно сухе.
Розігріти олію на сковороді, обсмажити шматочки курки.
Додати цибулю та моркву.
Обсмажувати курку з цибулею і морквою на сильному вогні 5-10 хвилин, потім посолити, всипати спеції.
Закрити кришкою і тушкувати ще 5-10 хвилин.
Зверху насипати гречку, не перемішувати.
Розвести томатний соус з водою 2:1 і залити зверху.
Накрити кришкою і поставити на маленький вогонь.
Готувати 40-50 хвилин, не відкриваючи і не перемішуючи.
За 5 хвилин до готовності увіткнути очищені зубчики часнику.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рогалики рецепты с фотоРецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
ЗдесьВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пирог со шпинатом рецепт тестаРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Самые лучшие кулинарные рецепты и сайтыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter