Курка з фенхелем
865
інгредієнти:
- Гомілка куряча 900 г
- Фенхель (великий) 1 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Олія оливкова 1.5 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
- Сік апельсина 0.5 шт.
Курячу гомілку вимити й обсушити рушником. З оливкової олії, бальзамічного оцту і спецій зробити маринад.
Нарізати фенхель часточками. З'єднати з куркою.
Влити маринад і перемішати. Залишити на 20 хвилин.
Викласти гомілку з фенхелем у вогнетривку форму, застелену пекарським папером. Додати нарізану соломкою червону цибулю і перемішати.
Збризкати апельсиновим соком.
Запікати в духовій шафі близько 30-40 хвилин до золотистого кольору.
Рецепты вкусных блюд - немецкая кухня рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі